E ZEZË

E ZEZË

Regular price
Lek 1,680.00
Sale price
Lek 1,680.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

KORÇA E ZEZË është një birrë unike për të gjithë Shqipërinë dhe më tej në rajon. Është një tjetër birrë, varietet krejt ndryshe, që nuk ngjason fare me dy llojet e tjera të birrave, për sa i takon shijes dhe aromave. Për prodhimin e kësaj birre përdoren 4 lloje malto, të cilët i japin dhe shijen e veçantë, ku mbi të gjitha dallohet shija e lehtë e karamelizimit. Ndërkohë edhe ngjyra e birrës është plotësisht e errët (e zezë), gjë që e dallon dukshëm nga birrat e tjera. Kjo birrë është më viskoze dhe me një buket tepër specifik dhe mjaft të admirueshëm.