BJONDE

BJONDE

Regular price
Lek 1,608.00
Sale price
Lek 1,608.00
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Tax included.

KORÇA BIONDE është birrë e tipit pilsen dhe prodhohet me metodën e veçantë të Dekoksjonit. Birra “Korça” është një birrë shumë cilësore, në bazë dhe të vlerësimeve të shumta nga prodhues të huaj të birrës apo specialistë të fushës. Karakteristikat e veçanta të saj, si shkalla alkoolike brenda standardeve, aroma e këndshme, buketi mjaft i mirë, viskoziteti u dedikohen standardeve të larta të prodhimit. Kjo birrë është 100% malto.