KONTAKT

PARTNERITET BRËNDA DHE JASHTË SHQIPËRISË

Je një distributor i interesuar për partneritet? Dëshironi të tregtoni Birrën Korça në subjektin tuaj (lokal/restorant/resort/market)? Atëherë, na kontaktoni më poshtë.

info@birrakorca.com.al

+355 68 609 4101

MARKETING

Keni një ide marketingu? Dëshironi të bashkepunoni me ne për nje event: Na kontaktoni!

marketing@hysenbelliugroup.com