Birra e
parë Shqiptare

Prej 1928

Vizito virtualisht fabrikën tonë

Rrëzë malit të Moravës, aty ku prodhohet birra tradicionale që ju e njihni mirë.

Ndër vite

Që prej vitit 1928, Birra Korça ka qenë pjesë e tryezave shqiptare në çdo gëzim.

Birra Korça është birra e parë dhe e vetme 100% shqiptare! Një histori tradite dhe suksesi, frymëzuar nga burimet cilësore ujore të Malit të Moravës. Birra Korça është e vetmja birrë origjinale që i ka rezistuar kohërave pa ndryshuar përmbajtjen, duke ruajtur shijen, duke përqafuar risitë, standardizuar kontrollet, elementët e cilësisë, teknologjinë dhe duke u eksportuar deri në Amerikën e largët.

0
Vite Eksperiencë
0
%
Proçes i çertifikuar
0
Shije Unike
0
%
Prodhim Shqiptar

Bota e Birra Korça

Jemi kudo ku ka evente dhe festa të mëdha.