Zgarra Korcare me Birra Korca

Home / Media / Zgarra Korcare me Birra Korca

Inagurohet sot Zgara Korçare tek Triangolo pranë Liqenit Artificial. Jeni të mirëpritur të festoni me serenatat korçare dhe të shijoni Birra Korça.

Ju Mirëpresim!

Copyright © 2017 birrakorca.com.al All Rights Reserved.  design by ELITE STUDIO