Kampionati Kombetar i Bilardos

Home / Aktivitete / Kampionati Kombetar i Bilardos

Birra Korca dhe Uji Fab sponsore te Kampionatit te Snokerit ne shqiperi. Per here te pare u zhvillua ky kampionat ne datat 20, 21 dhe 22 Shkurt 2015.

Copyright © 2017 birrakorca.com.al All Rights Reserved.  design by ELITE STUDIO