Fustanella Festival

Home / Aktivitete / Fustanella Festival

Është bërë tashmë traditë që çdo vit “Birra Korça” është pjesëmarrëse në Fustanella Festival që mbahet në Gjirokastër. Në këtë festival do të manifestohen veshjet tradicionale të shqiptarëve për tër ditë rresht deri më 21 maj, në mbyllje të këtij eventi. Fustanella do të kthehet në veshjen më të kërkuar gjatë kësaj kohe në kalanë e Gjirokastrës dhe në rrugicat e saj. Birra Korca është si gjithmonë bashkëshoqeruese dhe pranë eventeve të tilla.