Pi me përgjegjësi

Home / Jemi Birra Korça / Pi me përgjegjësi

NDALOHET SHITJA E ALKOOLIT PERSONAVE NËN 18 VJEÇ!

Ne besojmë se kur konsumohet në mënyrë të përgjegjshme, birra mund të jetë pjesë e një jetese të shëndetshme dhe të balancuar. Konsumi i tepërt ose i papërshtatshëm i pijeve që përmbajnë alkool mund të shkaktojë probleme shëndetësore, si dhe aksidente rrugore. Kujdesi për një jetë të shëndetshme të konsumatorëve është një nga përparësitë e kompanisë sonë. Ne kërkojmë nga konsumatori që të kujdeset për shëndetin e tij, duke pirë me përgjegjësi.